Obrnite svoj telefon :)

Kozmetični
salon Adora

Kozmetični salon Adora je sodoben in moderno opremljen salon, ki ponuja široko paleto storitev za ohranjanje in izboljšanje vaše lepote in dobrega počutja. S pomočjo naših izkušenih lepotnih strokovnjakov, najnovejših trendov in tretmajev se boste počutili odlično in videti sijoče. Zavedamo se, da je vsaka stranka edinstvena, zato ponujamo prilagojene tretmaje vašim potrebam in željam.

Spoznajte strokovno in prijetno ekipo v kozmetičnem salonu Adora

Špela Ocvirk

Pozdravljeni,

Moje ime je Špela Ocvirk. Po izobrazbi sem diplomirana kozmetičarka, specialistka za nego kože obraza in telesa ter lastnica kozmetičnega salona Adora. Realizirala sem svojo vizijo in sanje ter ustvarila lepotni kotiček v katerem boste deležne najboljših storitev.

Moja vizija, vizija Adore je predvsem pomagati, svetovati in doseči zdrav, čudovit videz kože. Poleg nege obraza in telesa opravljam tudi ostale storitve (depilacije, pedikure, manikure, laminacije obrvi ter vihanje trepalnic). Svoje znanje sem dopolnila z različnimi izobraževanji ter certifikati. Veselim se novih izzivov, strank in trenutkov, ko postanete del naše zgodbe.

Urša Badalič

Pozdravljeni,

Moje ime je Urša Badalič. Sem diplomirana kozmetičarka ter terapevtka za nego kože obraza in telesa. Celo življenje sem se spopadala s problematično kožo. Zadala sem si cilj, da bo moje poslanstvo nekoč pomagati ljudem s podobnimi težavami.

Pridobljene izkušnje in znanje mi pomagajo pri premagovanju novih izzivov z različnimi strankami in njihovimi težavami. Poleg nege obraza in telesa sta moja strast še pedikura in manikura. Z veseljem vam prisluhnem in omogočim, da boste iz salona odšle zadovoljne in samozavestne.

Izvedite več o naših tretmajih in storitvah

Hvala vam! Vaš prispevek je bil prejet!
Oops! Something went wrong while submitting the form.