Obrnite svoj telefon :)

Iščete popolno nego obraza in telesa?

V kozmetičnem salonu Adora vam zagotavljamo vrhunsko nego obraza. S pomočjo izkušenih terpevtov in vrhunskih kozmetičnih izdelkov bomo vaši koži povrnili sijaj in zdrav videz.

Osvežite svojo kožo z edinstevno nego obraza

Poslovite se od dolgočasne in utrujene kože s prilagojeno nego obraza. Ponujamo vam profesionalne in individualne nege obraza ob katerih se boste počutili popolnoma prenovljeni.

Obiščite nas v našem kozmetičnem salonu Adora.

Babor Skinovage purifying nega obraza

Skinovage purifying nega obraza je namenjena mastni, nečisti in mešani koži. Kožo hidriramo, očistimo, pomirimo in matiramo.

79
eur
Babor Skinovage moisturizing nega obraza

Skinovage moisturizing nega obraza je namenjena suhi, dehidrirani in normalni koži. Kožo hidriramo, ohranjamo mehko, gladko in svežo.

69
eur
Babor Skinovage vitalizing nega obraza

Skinovage vitalizing nega obraza je namenjena utrujeni in pusti koži. Kožo hidriramo, intenzivno nahranimo in osvežimo.

79
eur
Babor HSR lifting nega obraza (40+)

HSR nega je luksuzna lifting nega obraza pri kateri izboljšamo videz linij, gub in elastičnost kože.

99
eur
DR BABOR TheraPro kislinska nega obraza

DR BABOR TheraPRO kislinska nega obraza je nega s kislinskimi pilingi v različnih koncentracijah. Primerna je za različne problematike kože. Z nego saniramo in izboljšujemo različna stanja kot so linije in gube vseh tipov, fotopoškodbe, hiperpigmentacije, neenakomeren ten kože, neenakomerna tekstura kože, brazgotine po aknah, mastna, nečista koža, razširjene pore, pusta ter utrujena koža.

100
eur
DR BABOR TheraPro nega brez intenzivnega pilinga

Pri DR BABOR negi se uporabljajo dermatološki kozmetični izdelki, ki so osredotočeni na posamezne problematike kože. Posebnost nege so serumi z visoko koncentracijo aktivnih učinkovin. Linija je visoko učinkovita in prilagojena zahtevam posameznika. Pri negi se izvaja površinsko čiščenje z AHA in BHA čistilnimi sredstvi, uporabljajo se tudi silikonske gobice, ki poskrbijo za sproščujočo masažo.

110
eur

Privoščite svojemu telesu popolno razvajanje

Tretmaji za nego telesa so odličen način za razvajanje in posvečanje pozornosti koži, ki si jo zasluži. Naši tretmaji so zasnovani tako, da kožo ohranjajo zdravo, sijočo in prožno.
Obiščite nas v našem kozmetičnem salonu Adora.

Comfort Zone Deep body renewal nega telesa

Regeneracijska, hranljiva in obnovitvena nega telesa, ki izboljša tonus in elastičnost kože ter jo hidrira.

60
eur
Comfort Zone Montalcino thermal mud nega telesa

Comfort Zone Montalcino thermal mud nega telesa je intenzivna prečiščevalna detox nega telesa z močjo termalne vode iz pokrajine Montalcino v Toskani.

80
eur
Comfort Zone Thermogenic attack nega telesa

Thermogenic attack nega telesa je nega s termogeneričnim delovanjem, ki izboljša mikrocirkulacijo kože in je primerna za najbolj trdovratni celulit.

70
eur

Izvedite več o naših tretmajih in storitvah

Hvala vam! Vaš prispevek je bil prejet!
Oops! Something went wrong while submitting the form.