Obrnite svoj telefon :)

Imate vprašanje ali želite rezervirati termin? Prosimo vas ne oklevajte in nas kontaktirajte.

Odpiralni čas

Odpiralni čas kozmetičnega salona Adora je po dogovoru.

Lokacija salona

Šmartinska cesta 56e, 1000 Ljubljana

+386
Hvala vam! Vaš prispevek je bil prejet!
Ups! Med pošiljanjem obrazca je šlo nekaj narobe.

Pogosta vprašanja

Kako se lahko naročite na naš tretma?

Na spletni strani narocanje.adora.si si lahko stranka enostavno in hitro rezervira tretma v kozmetičnem salonu. Postopek prijave na tretma preko te spletne strani je preprost in se lahko izvede v nekaj korakih:

  1. Najprej obiščite spletno stran narocanje.adora.si.
  2. Kliknite na gumb "Rezerviraj zdaj", ki se nahaja na vrhu strani.
  3. Izberite želeni kozmetični salon in kliknite na njegovo ime.
  4. Izberite želeni tretma iz ponudbe tega kozmetičnega salona.
  5. Izberite želeni datum in uro tretmaja.
  6. Izpolnite obrazec s svojimi osebnimi podatki, kot so ime, priimek, telefonska številka, e-poštni naslov itd.
  7. Kliknite na gumb "Potrdi rezervacijo".
  8. Po uspešni rezervaciji boste prejeli potrditveno e-pošto s podrobnostmi o rezervaciji.

Tako enostavno je! Po tem postopku boste uspešno prijavili svoj tretma v kozmetičnem salonu preko spletne strani narocanje.adora.si.

Kje se nahaja kozmetični salon Adora?
Koliko časa trajajo naši tretmaji?

Trajanje tretmajev v kozmetičnih salonih je odvisno od vrste tretmaja, ki ga izberete. Običajno so časi trajanja tretmajev navedeni v ponudbi kozmetičnega salona ali na spletni strani.

Ne glede na to, ali gre za nego obraza, masažo ali manikuro, se časi trajanja tretmajev lahko razlikujejo od nekaj minut do več ur. Na primer, čas trajanja klasične manikure je običajno okoli 30-60 minut, medtem, ko lahko čas trajanja masaže telesa sega od 30 minut do 120 minut.

V vsakem primeru  je dobro, da se pred rezervacijo tretmaja pozanimate o pričakovanem trajanju tretmaja in si vzamete dovolj časa, da se lahko sprostite in uživate v tretmaju brez stresa ali naglice.

Lahko predčasno odpovem termin za tretma?

Če se odločite, da želite odpovedati termin v kozmetičnem salonu, je najbolje, da čim prej kontaktirate kozmetični salon in jim sporočite svojo odločitev.

Najbolj učinkovit način za odpoved termina je, da kontaktirate kozmetični salon Adora preko telefona ali e-pošte ter jim sporočite svoje ime in podrobnosti termina, ki ga želite odpovedati.

Pomembno je, da pri odpovedi termina upoštevate pravila kozmetičnega salona glede odpovedi in morebitnih stroškov, ki jih lahko zaračunajo za odpoved termina v kratkem času.V vsakem primeru pa je priporočljivo, da odpoved termina sporočite čim prej, da bo kozmetični salon lahko poskrbel za morebitne nadomestne stranke in organiziral svoj urnik dela.