Obrnite svoj telefon :)

Privoščite si razvajanje, ki bo vašemu telesu in umu povrnilo energijo.

Popolna sprostitev in razvajanje z našimi vrhunskimi storitvami masaže telesa v  kozmetičnem salonu Adora.
Pridite k nam in se sprostite v prijetni atmosferi.

Sprostite svoje mišice in um

Sprostitev in razvajanje z našimi vrhunskimi storitvami v našem kozmetičnem salonu.

Ponujamo vam vse vrste storitev, ob katerih se boste počutili popolnoma prenovljeni. Obiščite nas v našem salonu Adora!

Klasična masaža hrbta

Pri klasični masaži masiramo hrbet in vratni predel. Je natančna, globinska masaža s katero lajšamo bolečine v hrbtu, hrbtenici ter mišicah. Z njo predvsem izboljšamo psihofizično počutje. Z različnimi tehnikami odpravimo mišične zatrdline, ki nastajajo zaradi motenj v presnovi in mišičnega napora ter nepravilne drže (sedenje ali dolgotrajno stanje). Hrbtenico raztegnemo, sprostimo in ogrejemo.

35
eur
Klasična masaža celega telesa z aromatičnimi olji

Pri masaži telesa z aromatičnimi olji uporabljamo olja, ki kožo negujejo predvsem pa vplivajo na vaše duševno stanje. Cilj masaže je sproščanje napetosti in sprostitev mišic. Namenjena je vsem ljudem, saj izredno koristno vpliva na naše zdravje. Pri klasični masaži z aromatičnimi olji uporabljamo različne manualne tehnike. Kožo gladimo, gnetemo, drgnemo, pritiskamo in tapkamo.

60
eur
Klasična masaža celega telesa

Klasična masaža je masaža celega telesa. Spada med najstarejše tehnike zdravljenja, dotik pa je njen temelj. Namenjena je vsem ljudem saj izredno koristno vpliva na zdravje in boljše počutje. Pri klasični masaži uporabljamo različne manualne tehnike. Kožo gladimo, gnetemo, drgnemo, pritiskamo in tapkamo. Z njo odpravljamo napetost in bolečine v mišicah predvsem pa poskrbimo za sproščujoč občutek.

50
eur

Izvedite več o naših tretmajih in storitvah

Hvala vam! Vaš prispevek je bil prejet!
Oops! Something went wrong while submitting the form.