Obrnite svoj telefon :)

Razvajajte svoje roke in noge

Če iščete način, da si privoščite malo razkošja in razvajanja, je naš kozmetični salon popolna izbira za vas. Naši izkušeni terapevti uporabljajo različne tehnike, od nežne masaže do globoke hidracije, da naredijo vaše roke in noge mehke, gladke in obnovljene.

Popolna manikura za osupljiv videz vaših nohtov.

Si želite popolno manikuro in čudovite nohte? Za osupljiv videz vaših nohtov bodo poskrbele izkušene in profesionalne nohtne stilistke. Izbirate lahko med različnimi vrstami manikur.

Privoščite svojim nohtom le najboljše in nas obiščite v kozmetičnem salonu Adora.

Naravna manikura s klasičnim lakiranjem

Pri naravni manikuri uporabljamo izbrane profesionalne izdelke, ki ohranjajo vaše nohte zdrave in lepe. Nohte vam najprej skrajšamo in oblikujemo, nato pa uredimo in odstranimo obnohtno kožo. Sledi nanos posebnih vlažilnih rokavic in sprostitvena masaža. Po končanem tretmaju nanesemo 4 plasti klasičnega laka po vaši izbiri.

29
eur
Manikura s permanentnim lakiranjem

Pri manikuri s permanentnim lakom uporabljamo izbrane profesionalne permanentne lake, ki nudijo nohtom zaščito in čudovit sijaj. Njihova posebnost je prekrivanje nohtnih nepravilnosti, saj so strukture lakov gostejše in izredno pigmentirane. Nohte najprej skrajšamo in oblikujemo, nato pa uredimo in odstranimo obnohtno kožo. Nohte lakiramo s permanentnim lakom po vaši izbiri.

35
eur
Poslikave + dodatki

Pri različnih vrstah manikur nudimo tudi kreativen način barvanja in okraševanja nohtov z različnimi dodatki (štampilje, kristalčki, folje, prah, nalepke).

2 evra na noht
eur
Naravna manikura

Naravna manikura je nega nohtov, ki je namenjena tako ženskam kot moškim. Pri manikuri uporabljamo izbrane profesionalne izdelke, ki ohranjajo vaše nohte zdrave in lepe. Nohte vam najprej skrajšamo in oblikujemo, nato pa uredimo in odstranimo obnohtno kožo. Sledi nanos posebnih rokavic, ki intenzivno vlažijo in mehčajo kožo. Posebno pozornost posvetimo masaži rok. Nohte zaščitimo s podlakom.

25
eur
Odstranjevanje permanentega laka

Pri odstranjevanju permanentnega laka površinsko matiramo nadlak, da odstranjevalec lažje prodre v samo globino. Nohte zavijemo v posebno folijo. Permanentni lak se odstranjuje z manikirko, odstranjevanje je neboleče in enostavno. Po odstranitvi permanentnega laka nohte najprej skrajšamo in oblikujemo, nato pa uredimo in odstranimo obnohtno kožo. Sledi nanos rokavic s posebno emulzijo ter masaža.

eur
Paket vitaminske nege IBX (5+1)

V paketu vitaminske nege za nohte vam nudimo 5 + 1 gratis nego za učvrstitev in zaščitno krhkih, lomljivih, suhih in poškodovanih nohtov. IBX je brezbarvni sistem lakov, ki s pomočjo toplote penetrira v notranjost nohta. Več zaporednih tretmajev bo občutno izboljšalo videz vaših nohtov. Nohti bodo bolj zdravi, trdni predvsem pa zaščiteni.

50
eur
IBX nega ob manikuri

Naravna manikura je nega naravnih nohtov pri kateri nohte skrajšamo, oblikujemo ter uredimo in odstranimo odvečno obnohtno kožo. S posebnimi vlažilnimi rokavicami kožo in nohte navlažimo in vam nudimo sproščujočo masažo. Sledi nanos IBX sistema. To je učvrstitveni brezbarvni sistem, ki je namenjen poškodovanim, lomljivim, krhkim in suhim nohtom.

5
eur
Francoska manikura ali babyboomer s permanentnim lakom

Oboje velja za elegantno, prefinjeno ter naravno obenem. Nohte najprej skrajšamo na željeno dolžino, oblikujemo in uredimo obnohtno kožo. Pri francoski manikuri so najpogostejša izbira nežni bež, beli, roza in mareličnimi toni permanentnega laka, na prosti rob nohta pa ročno izrišemo belo ali barvno konico. Pri tehniki babyboomer efekt prelivanja dosežemo z gobico.

39
eur
IBX nega brez manikure

IBX je učvrstitveni, brezbarvni sistem, namenjen poškodovanim, krhkim, suhim in lomljivim nohtom. Deluje tudi kot zaščita nohtov pod navadnimi in permanentnimi laki ter geli. Sistem deluje v notranjosti nohta in ne na površini, kot ostali izdelki za nego nohtov. Privoščite si vitaminsko nego za učvrstitev nohtov.

10
eur
Popravilo zlomljenega nohta

Pri popravilu zlomljenega nohta uporabljamo posebne svilene mrežice, ki so narejene iz izredno tankega materiala. Sestavljene so iz finih vlaken in zagotavljajo trdnost in fleksibilnost. Z njimi popravljamo nohte, ki so se zlomili na prostemu robu nohta ali pa v nohtno ploščo. Pred popravilom noht skrajšamo in oblikujemo. Sledi nanos permanentnega laka.

5
eur
BIAB geliranje naravnih nohtov

BIAB samoizravnalni gel v steklenički za krepitev naravnih nohtov.

40
eur
BIAB geliranje naravnih nohtov z francosko ali babyboomer poslikavo.

BIAB geliranje naravnih nohtov z francosko ali babyboomer poslikavo.

44
eur

Podaljševanje nohtov

So vaši nohti krati in lomljivi? B želeli imeti drugačno dolžino in obliko? Reci zbogom kasičnim lakom in si privošči popolne nohte in izjemno razvajanje.

Obščite nas v kozmetičnem salonu Adora in zasijte z novimi nohti.

Podaljševanje nohtov francoska manikura ali babyboomer

Pri podaljševanju nohtov s soft gel konicami, gre za podaljševanje s predhodno oblikovanimi konicami iz mehkega gela, ki prekrijejo celotno površino nohta. Pred nanosom konic, nohte skrajšamo in oblikujemo ter odstranimo in uredimo odvečno obnohtno kožo. Po končani aplikaciji ročno izrišemo belo konico ali ustvarimo čudovit babyboom efekt.

55
eur
Podaljševanje nohtov s soft gel konicami

Pri podaljševanju nohtov s soft gel konicami, gre za podaljševanje s predhodno oblikovanimi konicami iz mehkega gela, ki prekrijejo celotno površino nohta. Konice ne uničujejo naravnega nohta saj jih pri odstranitvi topimo z acetonom. Pred nanosom soft gel konic nohte skrajšamo in oblikujemo ter odstranimo in uredimo odvečno obnohtno kožo. Po končani aplikaciji konic sledi nanos permanentnga laka.

50
eur
Popravilo 1 soft gel konice

Pri popravilu ene soft gel konice, konico najprej odstranimo. Nohta pri tem ne poškodujemo, saj odstranjujemo z acetonom. Noht oblikujemo, pokrajšamo ter odstranimo odvečno kožo. Ko pripravimo nohtno ploščo z uporabo primerja in gela, nalepimo konico in jo zapečemo pod UV/LED lučko. Noht ponovno nalakiramo z izbranim permanentnim lakom.

7
eur
Korekcija soft gel konic

Korekcija ali popravilo soft gel konic je postopek pri katerem se po 3 tednih noht skrajša in na novo oblikuje. Najprej uredimo nohte in odstranimo odvečno obnohtno kožo. Površino soft gel konic s piljenjem izenačimo z narastkom. Sledi nanos permanentnega laka po vaši izbiri (podlak, dva sloja permanentnega barvnega lak, nadlak).

35
eur

Razvajajte svoja stopala in si privoščite popolno sprostitev

Ali se spopadate s suho, razpokano kožo ali preprosto želite svojim nogam dati nekoliko dodatne ljubezni? Ponujamo vam edinstveno storitev za vaša stopala ob kateri se boste počutili popolnoma prenovljeni. Obiščite nas v našem kozmetičnem salonu Adora.

Zahtevna pedikura z permanentnim lakiranjem

Zahtevna pedikura je nadgradnja klasične. Pred vsako izvedbo pedikure se opravi pregled stopal, nato pa stopala namočimo v posebno kopel, ki omogoča mehčanje kože. S pilingom odstranimo odmrle celice. Uredimo nohte, obnohtne kanale, zadebeljene nohte, vraščene nohte, ragade, razpoke ter odstranimo otiščance in kurja očesa. Nohte nalakirmo s permanentnim lakom ter stopala zmasiramo.

65
eur
Sanacija kurjega očesa

Kurja očesa običajno nastanejo na določenih mestih stopal zaradi ponavljajočih pritiskov na kost in zaradi nepravilne hoje ali obutve. Kurje oko je hiperkeratotična stožičasta tvorba, ki sega skozi dermis (usnjico) v globje plasti kože. Odstranjujemo jih ročno, s posebnimi skalpeli in s pomočjo keratolitičnih sredstev za mehčanje kože. Če je kurje oko pregloboko vas napotimo k zdravniku.

15
eur
Zahtevna pedikura brez lakiranja

Zahtevna pedikura je nadgradnja klasične pedikure. Najprej se izvede preventivni pregled stopal in nohtov saj z njim ugotavljamo morebitne nepravilnosti stopalnih lokov ali okužbe. Stopala namočimo v posebno kopel za mehčanje kože. S pilingom odstranimo odmrle celice. Nohte krajšamo in oblikujemo ter odstranimo obnohtno kožo. Nato uredimo ragade, razpoke, vraščene nohte, kurja očesa in otiščance.

50
eur
Klasična pedikura brez lakiranja

Klasična pedikura je poleg preventive za zgodnje odkrivanje morebitnih nepravilnosti in okužb, tudi sproščujoča nega nog in stopal. Pred vsakim tretmajem se opravi pregled stopal. Stopala namočimo v posebno kopel za mehčanje kože. Sledi piling ter krajšanje in oblikovanje nohtov. Obnohtne kanale očistimo ter odstranimo trdo, poroženelo kožo na stopalih. Posebno pozornost nudimo sproščujoči masaži.

40
eur
Permanentno lakiranje nog brez pedikure

Noht najprej skrajšamo in oblikujemo, nato pa uredimo in odstranimo obnohtno kožo. Nohtno ploščo natančno pripravimo, zmatiramo ter razmastimo in s tem poskrbimo za boljši oprijem in daljšo obstojnost permanentnega laka na nohtih. Sledi nanos laka po vaši izbiri (baza, permanentni lak, top). Obnohtno kožo negujemo s posebnimi olji. Storitev traja 60 minut.

35
eur
Klasična pedikura z lakiranjem

Klasična pedikura je v prvi vrsti sproščujoča nega stopal in nog. Je preventiva za zgodnje odkrivanje morebitnih nepravilnostih. Stopala najprej namočimo v posebno kopel za mehčanje kože. Kopeli sledi piling stopal. Pedikura zajema krajšanje in oblikovanje nohtov, čiščenje obnohtnih kanalov, odstranjevanje poroženele kože na različnih predelih stopal in sproščujočo masažo. Nohte tudi lakiramo.

45
eur
Sanacija vraščenega nohta

Sanacija vraščenega nohta je odvisna od faze vraščenosti nohta. Če je noht v prvi fazi vraščanja in so prisotni bolečina, ki otežuje hojo, oteklina in rdečina, noht lahko pravočasno rešimo. Sanacija vraščenega nohta poteka tako, da se vraščeni del nohta odstrani s posebnimi kleščami za vraščene nohte. Po odstranitvi rob nohta s posebno kotno pilo zapilimo.

15
eur
Zahtevna pedikura z lakiranjem

Zahtevna pedikura je rešitev za vse, ki se srečujete z težavami nohtov in stopal. Stopala namočimo v posebno kopel za mehčanje kože in nato s pilingom odstranimo odmrle celice . Nohte krajšamo in oblikujemo ter odstranimo obnohtno kožo. Posebno pozornost posvetimo čiščenju kurjih očes, otiščancev, ragad ter vraščenim, zadebeljenim in poškodovanim nohtom. Nohte lakiramo z lakom po vaši izbiri.

55
eur
Klasična pedikura s permanentnim lakiranjem

Klasična pedikura zajema celotno urejanje stopal in nohtov. Služi tudi kot preventiva za odkrivanje morebitnih nepravilnosti in okužb, kot so naprimer glivice. Najprej namočimo stopala nato naredimo piling in krajšamo ter oblikujemo nohte. Odstranimo obnohtno kožo in očistimo obnohtne kanale. Nohte nalakiramo s permanentnim lakom po vaši izbiri. Na koncu vas razvajamo s sproščujočo masažo stopal.

55
eur

Izvedite več o naših tretmajih in storitvah

Hvala vam! Vaš prispevek je bil prejet!
Oops! Something went wrong while submitting the form.