Obrnite svoj telefon :)

Soft gel nohti in gel podaljševanje

Soft gel konice za hitro in natančno podaljševanje nohtov.

Soft gel konice so revolucionarna novost v svetu podaljševanja nohtov. Z njimi izredno hitro in natančno podaljšamo nohte. Konice so v celoti narejene iz posebnih materialov, ki nohtu ne škodijo. Soft gel konice se nalepijo čez celotno površino nohta in zapečejo pod UV ali LED lučko. Obstajajo v različnih dolžinah in oblikah. Na željo stranke se lahko prilagodi dolžina in spremeni njihova oblika. Podaljševanje s soft gel konicami še nikoli ni bilo tako enostavno. Nohti izgledajo naravni, predvsem pa čudoviti. Konice odstranjujemo, topimo z acetonom.

Soft gel podaljševanje nohtov.

Obstajajo še druge tehnike podaljševanja nohtov.

Gel nohti so izdelani s posebnim gelom, ki se suši pod LED ali UV lučko. Največja razlika med permanentnim lakom in gelom je ta, da lahko naravne nohte z gelom tudi podaljšamo, zato je to primerna rešitev tudi za tiste, ki bi želele spremeniti obliko in dolžino svojih nohtov ali se želijo odvaditi grizenja nohtov. So debelejši kot nohti urejeni s permanentnim lakom (gelish), saj morajo “podpirati” podaljšani del nohta, vendar pa so kljub temu prilagojeni fiziologiji in anatomiji naravnega nohta.  Nohte lahko podaljšujemo s konico ali šablono.

Podaljševanje nohtov s konico:

Izdelava nohtov je natančna. Najprej uredimo obnohtno kožico in popilimo površino naravnega nohta. S piljenjem nohta (matiranje) odstranimo naravni sloj maščobe, da se gel lažje prime in je s tem tudi obstojnejši. Izmerimo konico, ki se mora ujemati z nohtom. Na noht in konico nanesemo gel, ki ga sušimo pod LED ali UV lučko, jih oblikujemo in nanesemo izbrano barvo. Ves postopek traja približno 1.5h do 2 uri (odvisno kaj stranka želi).

Francoska manikura in podaljšani nohti s soft gel konicami.
"Življenje ni popolno, tvoji nohti pa so lahko."

Podaljševanje nohtov na šablono:

Tudi pri izdelavi podaljšanih nohtov na šablono moramo biti zelo natančni. Tudi pri tem postopku najprej uredimo obnohtno kožo, krajšamo in oblikujemo nohte in jih zmatiramo, da odstranimo naravni sloj maščobe. Nato precizno in natančno pod prosti rob nohta zataknemo šablono. Nanesemo gel do željene dolžine in sušimo pod LED ali UV lučko. Postopek ponovimo, nato pa nohte oblikujemo in nanesemo izbrano barvo. Tudi pri tej tehniki se poleg barve lahko nanesejo kristali, bleščice, ipd.

Geliramo pa lahko tudi naravne nohte. Postopek je isti kot pri podaljšrvanju, vendar tu ne podaljšujemo. Z gelom nohte samo ojačamo.

Gel nohti zdržijo dlje kot permanentno lakirani nohti, vendar je smiselno priti na korekcijo v obdobju do 5 tednov. Pri korekciji gel nohtov se popravi odstopanje gela, spremeni dolžina, oblika in barva. Uporabnice gela lahko imajo lepe nohte tudi kadar so le ti lomljivi, poškodovani ali mehki, česar pri permanentnem lakiranju ne moremo doseči.

Izvedite več o naših tretmajih in storitvah

Hvala vam! Vaš prispevek je bil prejet!
Oops! Something went wrong while submitting the form.