Obrnite svoj telefon :)

Manikura s permanentnim lakiranjem

Lepe roke so znak urejenosti in lepote.

Kaj so permanenti laki?

Permanentni laki so gelni laki, ki jih nanašamo na nohte s čopičem. So podobni navadnim lakom, ki jih uporabljamo pri klasični manikuri, s to razliko, da se permanentni laki sušijo pod LED ali UV lučko. Čas sušenja pod lučko je odvisen od znamke permanentnega laka. Barva odlično prekrije noht, s tem pa zakrije vse nepravilnosti, saj se popolnoma sprime z nohtom in ga zaščiti pred zunanjimi vplivi. Videz permanentnih nohtov je predvsem naraven, saj se popolnoma prilagodi obliki nohta. Skrb, da bi nohti po končanem lakiranju zgledali preveč umetno je odveč. Pri lakiranju permanentnih lakov nohtov ne podaljšujemo. Laki so glede na znamko obstojni od 14 dni do 4 tedne.  Največja prednost lakiranja z permanentnimi laki pa je to da so takoj suhi.

Sam postopek permanentnega lakiranja traja eno uro do ure in pol. Najprej nohte oblikujemo na željeno dolžino, spremenimo jim tudi obliko glede na željo stranke. Obnohtno kožico potisnemo in odstanimo. Glede na tip manikure lahko uporabimo tudi posebne vlažilne rokavice, ki bodo vašo kožo zmehčale. Nohte nato zmatiramo, saj moramo odstraniti vsa olja, ki so na nohtni plošči in ploščo zgladiti, da bo lepši nanos laka. Sledi nanos dehidratorja, baze, ki jo izberemo glede na tip nohta in dve plasti gelnega laka. Pri lakiranju se lahko zabavamo z bleščicami, nalepkami, folijo, štempiljkami, lahko rišemo. Sledi nanos nadlaka, s katerim noht in barve zaščitimo.

Manikura s permanentnim lakom.
"Tvoji nohti povedo vse o tebi."

Permanentni laki so namenjeni samo zdravim nohtom. Poškodovanje nohte, nohte, ki se lomijo, krušijo in imajo različna bolezenska stanja tretiramo drugače. Odstranjevanje gelnih lakov je odvisno od proizvajalca. Lahko se topijo z zavijanjem v folijo in acetonom ali pa se pobrusijo z posebnimi nastavki. Za lepši videz nohtov in rok pa se priporoča še uporaba olja za obnohtno kožo in kremo za roke.

Privošči si čudovite nohte tudi ti.

Izvedite več o naših tretmajih in storitvah

Hvala vam! Vaš prispevek je bil prejet!
Oops! Something went wrong while submitting the form.