Obrnite svoj telefon :)

Laminacija obrvi

Obrvi so okvir obraza, s postopkom laminacije obrvi dosežeš videz lepih, negovanih, močnih in polnih obrvi.


Laminacija obrvi je postopek, ki obrazu daje impresiven videz, ki se osredotoča na obrvi. Poln videz obrvi dosežemo s krtačenjem naravnih dlak, ki jih postavimo v željeno smer in (pol)trajno spremenimo njihov položaj. Obrvi so po postopku videti bolj košate in polne. Torej laminacija je postopek poltrajnega oblikovanja obrvi s katerim dlačicam spremenimo smer, da bi dobili željeni obliko obrvi. Pred postopkom obrvi povoskamo ali populimo.

Laminacija obrvi je popolna rešitev za vse tiste, ki nimajo simetrije, kjer so dlačice neukrotljive in sledijo drugačni smeri, kot bi si želeli. Z laminacijo dosežemo simetrijo ter videz košatih, polnih obrvi. Po postopku so dlačice bolj ubogljive in enostavne za česanje. Učinek je sicer krajši kot pri trajnih ličilih, vendar je obstojen do dva meseca. Obrvi so po postopku videti naravne in negovane. Po 4 ali 5 tednih se dlačice vrnejo v prvotno stanje. Včasih je potrebnih več tretmajev za željen rezultat. Obrvi se na željo stranke tudi barvajo.

Laminacija obrvi ne bo poškodovala vašega trenutnega stanja obrvi. Uporabljene kemikalije so bolj nežne, kot  barva, lahko pa še vseeno dražijo vaše območje oči, ko je koža izpostavljena produktom. Najbolj občutljiv del obraza, je veka, ta je še posebej nagnjena k draženju. Zato je zelo pomembno, da je vaš stilist obrvi izkušen in previden, da se izdelek ne razširi na območje vek.

Obrvi po končani laminaciji.
" Vsak popolni dan se začne s popolnimi obrvmi."

Laminiranje obrvi je na splošno namenjeno vsem, vendar obstaja nekaj izjem. Tega tretmaja se ne priporoča ljudem, ki imajo kakršnekoli praske na obrazu, opekline, brazgotine v bližini oči, imajo okužbo oči, stanje vnete kože ali vnetje v predelu obrvi. Prav tako odsvetujemo laminacijo strankam, katere imajo zelo redke, tanke in kratke obrvi, alergije in so imele reakcije na kozmetiko, barvila in poltrajno tetoviranje (microblading).

Po postopku obrvi ne močimo še 24h! Izogibamo se soncu, savni in plavanju. Odsvetujemo nanašanje ličil, obvezno pa je izogibanje kremam, ki vsebujejo kisline (AHA,BHA) in retinolu ter različnim peelingom.

Po 24ih urah je priporočljivo, da se obrvi namaže s serumom za obrvi, balzamom ali bolj mastno/hranljivo kremo. To naj bo vsakodnevna rutina za nego vaših obrvi. Lahko zjutraj in zvečer.

Izvedite več o naših tretmajih in storitvah

Hvala vam! Vaš prispevek je bil prejet!
Oops! Something went wrong while submitting the form.