Obrnite svoj telefon :)

Keratinsko vihanje trepalnic

S keratinskim vihanjem trepalnic do čudovitega in zapeljivega pogleda.

Keratinsko vihanje trepalnic je kozmetična storitev, ki zaviha trepalnice od korena pa vse do konic. Za postopek se uporabljajo različni silikonski nastavki, s katerimi lahko korigiramo različno zavihanost trepalnic. Silikonski nastavki, ki se pri postopku vihanja trepalnic uporabljajo so izbrani glede na obliko očesa in željeno ukrivljenost trepalnic. Priporočeno je, da so trepalnice dolge vsaj 4mm, da se doseže željen učinek. Vsi preparati za keratinsko vihanje trepalnic se nanašajo na silikonski nastavek tako, da med samim postopkom nič ne peče in ne draži oči. Oči se zavarujejo tudi s posebnimi obliži. Med celotnim postopkom so oči zaprte, zato ni strahu, da bi prišlo do poškodbe. Postopek traja 1h.

Zelo pomembno je, da na storitev keratinskega vihanja trepalnic pridete brez ličil za oči. Priporočamo pa, da v primeru uporabe maskare, sploh vodoodporne, maskaro nehate uporabljati par dni pred postopkom vihanja.

Postopek keratinskega vihanja trepalnic.

Če si želite preprostega in bolj naravnega videza je keratinsko vihanje trepalnic odlična odločitev. Pred postopkom se posvetujemo s stranko. Sam postopek vihanja trepalnic je enostaven. Najprej s posebnimi čistili očistimo trepalnice in jih osušimo. Nato izberemo ustrezen silikonski nastavek in ga nalepimo na zgornjo veko. Ko bo vse pravilno nameščeno, trepalnice zalepimo na silikonski nastavek in začnemo s postopkom vihanja. Najprej uporabimo produkte, ki bodo omogočili dvig in ukrivljenost trepalnic nato jih z drugim produktom fiksiramo in na koncu še nahranimo s hranilnim losjonom, ki poskrbi za vlaženje.  Po želji stranke trepalnice tudi pobarvamo.

Rezultati tretmaja običajno trajajo od 6 do 8 tednov, odvisno je od hitrosti rasti trepalnic in kako goste so.

Najpomembnejše pa je, da se izogneš stiku z vodo in ličili vsaj za 24h. Prvih 24 ur je res ključnih, a vzdrževanje bo poskrbelo, da bo učinek čudovitih trepalnic trajal in trajal. Priporočeno je, da se s ščetko, trepalnice vsak dan ščetka, da ostanejo lepe in ločene. Ličilom za oči se izogibajte, predvsem vodoodpornim, kajti izdelki lahko uničijo dolgotrajen učinek tretmaja.

Izvedite več o naših tretmajih in storitvah

Hvala vam! Vaš prispevek je bil prejet!
Oops! Something went wrong while submitting the form.